úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod » Aktuality » Kurz studené kuchyně.

Aktuality

Kurz studené kuchyně. [07.11.2013]
Kurz studené kuchyně.
Termín: 13. – 16. 1. 2014
Místo konání: kuchyně hotelové školy
Lektor: mistr kuchař Vladimír Picka
Garant akce: Ing. Eva Kočířová
Cena kurzu: 2 700,- Kč
Zálohu ve výši 1 300,- Kč odevzdat do 15. listopadu 2013
Kurz zabezpečuje Kuchařské studio pod vedením mistra kuchaře Vladimíra Picky.
- kurz má rekvalifikační charakter
- je zakončen praktickou a teoretickou zkouškou
- absolventi obdrží osvědčení na základě pověření MŠMT ČR – Pracovník ve studené kuchyni
- osvědčení je podkladem pro vyšší hodnocení při výkonu kuchařského povolání
- účastníci obdrží soubor receptur výrobků studené kuchyně
Termín: leden 2014
Cena: 2.700,- Kč studenti
(v ceně kurzu jsou suroviny na 78 druhů výrobků, které účastníci během kurzu připravují a na závěr učebního dne zkonzumují. Z ceny je zároveň hrazen závěrečný raut, na který si každý účastník může pozvat dva hosty).
Přihláška ke stažení


« zpět




Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Eliteam a jeho první akce!
15.11.2017
První úspěšnou akci má v letošním školním roce za sebou studentská společnost třídy 3. E Eliteam.
Kvalita potravin nás zajímá!
09.11.2017
Dne 7. listopadu 2017 jsme na naší škole přivítali paní europoslankyni MUDr. Olgu Sehnalovou. Její přednáška byla o práci v Evropském parlamentu. Nejvíce nás ale zajímalo téma dvojí kvality výrobků, zejména potravin a nekalé praktiky obchodníků. Tomuto
Třídní schůzky ve školním roce 2017/2018
01.11.2017
24. 11. 2017 15:00 informace pro rodiče ve společenském sálu, po ukončení
Pěstuj planetu – Světový den potravin 2017
25.10.2017
V letošním roce se SŠHS Kroměříž opět zapojila do kampaně „Pěstuj planetu“ a oslavila Světový den potravin. V naší hotelové restauraci studenti s vyučujícími připravovali menu z dýně, např. dýňovou polévku, zelí, placky a dýňový
Projekt praktický týden
17.10.2017
Podpora všeobecného, exekutivního a praktického vyučování žáků v gastronomii – praktický týden
Barokní skvosty nedaleko nás
09.10.2017
„Barokní skvost jako dar ženě.“ Toto heslo zaujalo studenty třídy 3. E při plánování odborné exkurze
Veletrh vzdělávání Hodonín 4.-5. 10 2017
09.10.2017
4.-5..10.2017 se konal v Hodoníně už po dvacáté první Veletrh vzdělávání pořádaný SSŠ Brno. Naše škola a dalších 58 škol zde prezentovalo své obory a zaměření.
Adaptační pobyt na Rusavě pro nastupující první ročníky maturitních oborů
07.09.2017
Adaptační pobyt na Rusavě pro nastupující první ročníky tří maturitních oborů se konal ve dnech 31. 8. – 3. 9. 2017. Celkem se ho zúčastnilo 55 studentů.
© 2017 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz