úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod » Aktuality » Soutěž ZLATÁ VAŘEČKA Třinec, 15. ročník

Aktuality

Soutěž ZLATÁ VAŘEČKA Třinec, 15. ročník [08.05.2014]
Střední odborná škola Třineckých železáren pořádala dne 29. 4. 2014 pro žáky druhých ročníků učebního oboru „Stravovací a ubytovací služby – Kuchařské práce“ putovní soutěž odborných dovedností. Do Třince se sjelo 16 soutěžících z osmi škol. Soutěžní úkol byl na téma „SENDVIČ PRO KAŽDÉHO“.
Naše škola se této soutěže účastnila poprvé. Marie Kehmová a Barbora Školná, žákyně 2. ročníku OU, připravovaly při pódiovém vystoupení sendviče v časovém limitu čtyřiceti minut. Obdržely diplomy za účast a věcné ceny.
Soutěž probíhala v prostorách školní jídelny a kuchyně. Ředitel Střední odborné školy Třineckých železáren předal putovní vařečku zástupci SOŠ Hlučín, škole, která bude pořádat další ročník soutěže.
Soutěž byla přínosem pro všechny zúčastněné, kromě odborných poznatků byly navázány kontakty s dalšími spřátelenými školami.


« zpět




Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Eliteam a jeho první akce!
15.11.2017
První úspěšnou akci má v letošním školním roce za sebou studentská společnost třídy 3. E Eliteam.
Kvalita potravin nás zajímá!
09.11.2017
Dne 7. listopadu 2017 jsme na naší škole přivítali paní europoslankyni MUDr. Olgu Sehnalovou. Její přednáška byla o práci v Evropském parlamentu. Nejvíce nás ale zajímalo téma dvojí kvality výrobků, zejména potravin a nekalé praktiky obchodníků. Tomuto
Třídní schůzky ve školním roce 2017/2018
01.11.2017
24. 11. 2017 15:00 informace pro rodiče ve společenském sálu, po ukončení
Pěstuj planetu – Světový den potravin 2017
25.10.2017
V letošním roce se SŠHS Kroměříž opět zapojila do kampaně „Pěstuj planetu“ a oslavila Světový den potravin. V naší hotelové restauraci studenti s vyučujícími připravovali menu z dýně, např. dýňovou polévku, zelí, placky a dýňový
Projekt praktický týden
17.10.2017
Podpora všeobecného, exekutivního a praktického vyučování žáků v gastronomii – praktický týden
Barokní skvosty nedaleko nás
09.10.2017
„Barokní skvost jako dar ženě.“ Toto heslo zaujalo studenty třídy 3. E při plánování odborné exkurze
Veletrh vzdělávání Hodonín 4.-5. 10 2017
09.10.2017
4.-5..10.2017 se konal v Hodoníně už po dvacáté první Veletrh vzdělávání pořádaný SSŠ Brno. Naše škola a dalších 58 škol zde prezentovalo své obory a zaměření.
Adaptační pobyt na Rusavě pro nastupující první ročníky maturitních oborů
07.09.2017
Adaptační pobyt na Rusavě pro nastupující první ročníky tří maturitních oborů se konal ve dnech 31. 8. – 3. 9. 2017. Celkem se ho zúčastnilo 55 studentů.
© 2017 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz