úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod »
tisk

Budova P

V této budově probíhá výuka oboru Hotelnictví a nacházejí se zde cukrářské dílny.

Přízemí - odborné učebny

Kabinet 116 - Ing. Bočková, Mgr. Hamadová, Ing. Matějíček

Učebna 115 - odborná učebna

První podlaží - cukrářské dílny

Druhé podlaží

Učebna 302 - jazyková učebna

Učebna 304 - multimediální učebna

Učebna 305 - 4. S

Učebna 308 - 2. D

Učebna 309 - 3. E

Učebna 311 - 3. F

Kabinet 318 - Mgr Mrázová, M. Čuchtová, D. Čížková

Kabinet 306 - Ing. Zmeškalová, H. Šponerová, P. Kopún

Kabinet 307 - Ing. Kadlecová, Mgr. Neradilová, Ing. Kotůlek

Kabinet 312 - PhDr. Jurčíková, J. Vaňková

Třetí podlaží

Učebna 402 - 4. E

Učebna 403 - 4. F

Učebna 404 - 1. E

Učebna 407 - 2. F

Učebna 408 - 2. E

Učebna 409 - 1. F

Kabinet 416 -M. Hasoňová, I. Nováková, Mgr. Král, O. Fairbrook

Kabinet 405 - Ing. Grussová, K. Rozsypalová, Ing. Šťastníková, Mgr. Trdlicová

Kabinet 406 - Mgr. Ivánek, M. Hábl, E. Sitárová, L. Hajná

Kabinet 410 - Mgr. Adami, Ing. Olšová

Kabinet 415 - Ing. Zezuláková, zástupce ředitele pro TV


Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Gastro Kroměříž 2019 online
15.03.2019
Dnes, v pátek 15. 3. 2019, v 8:00 hodin proběhlo slavnostní zahájení 8. ročníku gastronomické soutěže s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Gastro Kroměříž 2019
14.03.2019
Dne 15. března 2019 se v prostorách společenského sálu Střední školy hotelové a služeb Kroměříž uskuteční 8. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Projekt IREAS – Podpora vzdělávání žáků v gastronomii
08.03.2019
Dne 6. 3. 2019 žáci 2. A absolvovali workshop na téma zdravá výživa. Všichni zúčastnění získali informace o energetické hodnotě potravin, výživových doporučeních a také jaký vliv má složení stravy na zdravotní stav člověka a jak ovlivňuje jeho výkonnost.
Pokračovací kurz carvingu v thajském stylu v Kroměříži
01.03.2019
Již podruhé se sešli 21. a 22. února 2019 žáci naší školy a žákyně ze Střední školy Charbulova z Brna na POKRAČOVACÍM KURZU CARVINGOVÉ AKADEMIE, tentokrát zaměřeném na thajský styl.
Projekt Edison 2019 na SŠHS Kroměříž
23.02.2019
I v letošním roce se hotelová škola zúčastnila Projektu Edison. Stážisté ze zahraničních univerzit navštěvují školy v České republice a seznamují naše studenty s kulturou jejich zemí.
Projekt IREAS – Podpora vzdělávání žáků v gastronomii
23.02.2019
Dne 20. 2. 2019 žáci 2. A absolvovali workshop na téma pracovněprávní vztah a finance.
Barmanský kurz
22.02.2019
Základní barmanský kurz České barmanské asociace, z.s.ve dnech 11. – 15. 03. 2019
Kroměřížská koktejlová soutěž 2019
13.02.2019
Ve středu 6. února 2019 se v prostorách Střední školy hotelové a služeb v Kroměříži za odborné garance České barmanské asociace uskutečnil jubilejní dvacátý ročník Kroměřížské koktejlové soutěže.
© 2019 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz