úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod »
tisk

Denní nabídka

Jídelní lístek ve dnech  19. 9. – 23. 9. 2016

Pondělí
Polévka: 0,30 l Hovězí s játrovou rýží a nudlemi (1,3,9) 10 Kč
I. 100 g Kuřecí prsa přírodní, 200 g dušená zelenina na másle, vařené brambory 70 Kč
II. 120 g Vepřová plec pečená po selsku, kysané zelí, bramborové knedlíky (1A,3,7) 70 Kč
Úterý
Polévka: 0,30 l Česneková s osmaženým chlebem (A1,3,9) 10 Kč
I. 150 g Smažené rybí filé z mořské štiky, bramborový salát s majonézou (1A,3,4,7) 70 Kč
II. 100 g Hovězí kostky na žampionech, těstoviny, zeleninový salát (1,3,7) 70 Kč
III. 2 ks Vařená vejce, fazolové lusky na smetaně, vařené brambory (1A,3,7) 65 Kč
Středa
Polévka: 0,30 l Hovězí s fritátovými nudlemi (1A,3,9) 10 Kč
I. 300 g Kuře ala bažant, dušená rýže, zelný salát (1A) 70 Kč
II. 100 g Uzená vepřová kotleta, fazole na kyselo, chléb, sterilovaný okurek 65 Kč
III. 420 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, 2 dcl džus (A1,3,7) 65 Kč
Čtvrtek
Polévka: 0,30 l Zelná – hábovica (1,3,9) 10 Kč
I. 100 g Kuřecí Cordon bleu (smažená kuřecí prsa plněná šunkou a sýrem), vařené brambory 70 Kč
II. 400 g Vepřová žebra na česneku, chléb, sterilovaný okurek (1,3,7) 75 Kč
III. 400 g Těstovinový salát se zeleninou a jogurtovým dresinkem 70 Kč
Pátek
Polévka: 0,30 l Prácheňská (hovězí vývar se žampiony a vejcem) (1,3,9) 10 Kč
I. 120 g Kotleta Koliba (v. pečeně, klobása, sýr), pečené brambory (1) 70 Kč
II. 120 g Maďarský guláš (hovězí přední, papriky, rajčata), houskové knedlíky (1,3,7) 70 Kč

Tabulka alergenů:
1 – Obiloviny obsahující lepek, 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby, 5 – Arašídy, 6 – Sója, 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semena, 12 – Siřičitany, 13 – Vlčí bob, 14 – Měkkýši

Nabízíme prodej obědů v ceně od 60 Kč – polévka a hlavní chod – do jídlonosičů opatřených jmenovkou.
Podrobnosti:
Výdej obědů v pracovní dny od 10,15 do 13,30 hodin. V restauraci u baru předáte obsluze jmenovkou označené jídlonosiče a objednáte si z denní nabídky polévku a hlavní chod. Při placení vám odečteme 15 Kč.


Vážení hosté, připravíme Vám pro Vaši oslavu s sebou

  • Svatební koláčky 130 ks za 300 Kč (maximálně 520 ks za 1 200 Kč)
  • Hanácký vdolek 1 ks za 40 Kč (od 10 ks do 30 ks)
  • Jablkový závin kynutý 350 g 1 ks za 25 Kč (od 10 ks do 30 ks)
  • Slané pečivo z listového těsta (z 1,20 kg těsta za 130 Kč)
  • Velký obložený chlebíček se šunkou a sýrem za 17 Kč (od 40 ks do 120 ks
  • Obložené mísy (příklad pro 20 osob za 1650 Kč)
    • Kuřecí roláda (2 kuřata, šunka, sýr, žampiony, pórek, zelenina)
    • Vepřová roláda (1 kg v. plec, mleté maso, vejce, zelenina)
    • 1kg Kuřecí řízečky (v trojobalu, s cornflakes)
    • 1 kg Vepřové řízečky jemně kořeněné
    • 1 kg čerstvé zeleniny na ozdobu mis
  • Obložené nářezové mísy, guláše, pečená žebra a kolena, pečená kuřata ...

Objednávka osobně u obsluhy, u objednávky nad 1 000 Kč záloha 50 %
Informace na telefonu 731 656 919


http://imenicka.cz/75-alfa,-sshs.html


Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Strava pro naši mysl
11.07.2018
Ve dnech 10. – 14. 5. 2018 se naše škola stala hostitelskou institucí pro mezinárodní projektové setkání Erasmus+ s názvem Feeding Our Minds (Strava pro naši mysl).
Erasmus Budapešť
08.07.2018
Tři týdny v Budapešti díky projektu Erasmus – jaké to bylo?
Pohár města Kroměříže
22.06.2018
Střední škola hotelová a služeb Kroměříž pořádala 16. 6. 2018 již XXII. ročník parkurových jezdeckých závodů
Zemědělská výstava Kotojedy 2018
12.06.2018
Je dlouholetou tradicí, že se žáci a učitelé Střední školy hotelové a služeb podílí na organizaci Zemědělské výstavy v Kroměříži, která se koná každé 2 roky.
Znáš zelené koření?
12.06.2018
Žáci 2. E oboru Hotelnictví připravili výstavku bylinek s názvem „Zelené koření v gastronomii“. Bylinky si prohlédli také žáci oboru Stravovací a ubytovací služby a určovali jednotlivé rostlinky podle vzhledu a vůně.
Florbalový turnaj
29.05.2018
V pátek dne18. 5. 2018 se konal ve zlínské tělocvičně florbalový turnaj pořádaný Střední školou obchodu a gastronomie.
Zažij DofE
28.05.2018
Program DofE (Cena vévody z Edinburghu) je tady od toho, aby ti pomohl zdolat výzvy, které bys chtěl/a překonat a splnit si sny, které máš. V programu DofE se budeš dlouhodobě a pravidelně věnovat aktivitám ve čtyřech oblastech: rozvoj talentu,
Návštěva hotelů Hilton v Praze
23.05.2018
Žáci oboru hotelnictví, třída 1. E v doprovodu třídního učitele Ing. Jindřicha Matějíčka a učitelů odborných předmětů Mgr. Ivany Hašové a Mgr. Andrei Mišurcové se zúčastnili kariérních dnů hotelu Hilton v Praze. Ujal se nás Michal Hradilík Cluster Recruit
© 2018 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz