úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod »
tisk

Denní nabídka

Jídelní lístek ve dnech  19. 9. – 23. 9. 2016

Pondělí
Polévka: 0,30 l Hovězí s játrovou rýží a nudlemi (1,3,9) 10 Kč
I. 100 g Kuřecí prsa přírodní, 200 g dušená zelenina na másle, vařené brambory 70 Kč
II. 120 g Vepřová plec pečená po selsku, kysané zelí, bramborové knedlíky (1A,3,7) 70 Kč
Úterý
Polévka: 0,30 l Česneková s osmaženým chlebem (A1,3,9) 10 Kč
I. 150 g Smažené rybí filé z mořské štiky, bramborový salát s majonézou (1A,3,4,7) 70 Kč
II. 100 g Hovězí kostky na žampionech, těstoviny, zeleninový salát (1,3,7) 70 Kč
III. 2 ks Vařená vejce, fazolové lusky na smetaně, vařené brambory (1A,3,7) 65 Kč
Středa
Polévka: 0,30 l Hovězí s fritátovými nudlemi (1A,3,9) 10 Kč
I. 300 g Kuře ala bažant, dušená rýže, zelný salát (1A) 70 Kč
II. 100 g Uzená vepřová kotleta, fazole na kyselo, chléb, sterilovaný okurek 65 Kč
III. 420 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, 2 dcl džus (A1,3,7) 65 Kč
Čtvrtek
Polévka: 0,30 l Zelná – hábovica (1,3,9) 10 Kč
I. 100 g Kuřecí Cordon bleu (smažená kuřecí prsa plněná šunkou a sýrem), vařené brambory 70 Kč
II. 400 g Vepřová žebra na česneku, chléb, sterilovaný okurek (1,3,7) 75 Kč
III. 400 g Těstovinový salát se zeleninou a jogurtovým dresinkem 70 Kč
Pátek
Polévka: 0,30 l Prácheňská (hovězí vývar se žampiony a vejcem) (1,3,9) 10 Kč
I. 120 g Kotleta Koliba (v. pečeně, klobása, sýr), pečené brambory (1) 70 Kč
II. 120 g Maďarský guláš (hovězí přední, papriky, rajčata), houskové knedlíky (1,3,7) 70 Kč

Tabulka alergenů:
1 – Obiloviny obsahující lepek, 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby, 5 – Arašídy, 6 – Sója, 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semena, 12 – Siřičitany, 13 – Vlčí bob, 14 – Měkkýši

Nabízíme prodej obědů v ceně od 60 Kč – polévka a hlavní chod – do jídlonosičů opatřených jmenovkou.
Podrobnosti:
Výdej obědů v pracovní dny od 10,15 do 13,30 hodin. V restauraci u baru předáte obsluze jmenovkou označené jídlonosiče a objednáte si z denní nabídky polévku a hlavní chod. Při placení vám odečteme 15 Kč.


Vážení hosté, připravíme Vám pro Vaši oslavu s sebou

  • Svatební koláčky 130 ks za 300 Kč (maximálně 520 ks za 1 200 Kč)
  • Hanácký vdolek 1 ks za 40 Kč (od 10 ks do 30 ks)
  • Jablkový závin kynutý 350 g 1 ks za 25 Kč (od 10 ks do 30 ks)
  • Slané pečivo z listového těsta (z 1,20 kg těsta za 130 Kč)
  • Velký obložený chlebíček se šunkou a sýrem za 17 Kč (od 40 ks do 120 ks
  • Obložené mísy (příklad pro 20 osob za 1650 Kč)
    • Kuřecí roláda (2 kuřata, šunka, sýr, žampiony, pórek, zelenina)
    • Vepřová roláda (1 kg v. plec, mleté maso, vejce, zelenina)
    • 1kg Kuřecí řízečky (v trojobalu, s cornflakes)
    • 1 kg Vepřové řízečky jemně kořeněné
    • 1 kg čerstvé zeleniny na ozdobu mis
  • Obložené nářezové mísy, guláše, pečená žebra a kolena, pečená kuřata ...

Objednávka osobně u obsluhy, u objednávky nad 1 000 Kč záloha 50 %
Informace na telefonu 731 656 919


http://imenicka.cz/75-alfa,-sshs.html


Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Gastro Kroměříž 2019
15.03.2019
Dne 15. března 2019 se v prostorách společenského sálu Střední školy hotelové a služeb Kroměříž uskuteční 8. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Kroměřížská koktejlová soutěž 2019
13.02.2019
Ve středu 6. února 2019 se v prostorách Střední školy hotelové a služeb v Kroměříži za odborné garance České barmanské asociace uskutečnil jubilejní dvacátý ročník Kroměřížské koktejlové soutěže.
Kurz Sommeliérská pečeť
13.02.2019
Ve dnech 5. 2. – 8. 2. 2019 proběhl na Střední škole hotelové a služeb Kroměříž Sommeliérský kurz, který vedl Marian Jemelík
Kroměřížská koktejlová soutěž 2019
06.02.2019
Ve středu dne 6. února 2019 se uskuteční ve společenském sále Střední školy hotelové a služeb Kroměříž pod záštitou České barmanské asociace zastoupené panem Radkem Poláčkem jubilejní 20. ročník Kroměřížské juniorské koktejlové soutěže.
Novinářská Fairtrade cesta do Indie
04.02.2019
Naše škola patří už několik roků mezi školy, které nesou označení fairtrade škola. Po celou dobu vyvíjíme různé aktivity spojené s šířením této myšlenky.
Cukrářka naší školy obhájila loňský titul
04.02.2019
Mimořádným úspěchem, podobně jako v loňském roce, skončila pro naši školu soutěž odborných dovedností oboru cukrář junior „O Priessnitzův dortík“.
Školní kolo soutěže v ruském jazyce
04.02.2019
V úterý 29.1 2019 proběhlo školní kolo soutěže, kterého se zúčastnilo 7 studentů
Gastro Junior Brno 2019 – Bidfood Cup
25.01.2019
Jubilejní 25. ročník národního kola soutěže Gastro Junior Brno 2019 – Bidfood Cup byl v letošním roce ojedinělý tím, že kromě soutěžících oboru Kuchař, Cukrář a Barman, se účastnili poprvé i studenti oboru Barista a Teatender, kdy společně s číšníkem vytvořili dvoučlenný tým.
© 2019 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz