úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod »
tisk

Denní nabídka

Jídelní lístek ve dnech  19. 9. – 23. 9. 2016

Pondělí
Polévka: 0,30 l Hovězí s játrovou rýží a nudlemi (1,3,9) 10 Kč
I. 100 g Kuřecí prsa přírodní, 200 g dušená zelenina na másle, vařené brambory 70 Kč
II. 120 g Vepřová plec pečená po selsku, kysané zelí, bramborové knedlíky (1A,3,7) 70 Kč
Úterý
Polévka: 0,30 l Česneková s osmaženým chlebem (A1,3,9) 10 Kč
I. 150 g Smažené rybí filé z mořské štiky, bramborový salát s majonézou (1A,3,4,7) 70 Kč
II. 100 g Hovězí kostky na žampionech, těstoviny, zeleninový salát (1,3,7) 70 Kč
III. 2 ks Vařená vejce, fazolové lusky na smetaně, vařené brambory (1A,3,7) 65 Kč
Středa
Polévka: 0,30 l Hovězí s fritátovými nudlemi (1A,3,9) 10 Kč
I. 300 g Kuře ala bažant, dušená rýže, zelný salát (1A) 70 Kč
II. 100 g Uzená vepřová kotleta, fazole na kyselo, chléb, sterilovaný okurek 65 Kč
III. 420 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, 2 dcl džus (A1,3,7) 65 Kč
Čtvrtek
Polévka: 0,30 l Zelná – hábovica (1,3,9) 10 Kč
I. 100 g Kuřecí Cordon bleu (smažená kuřecí prsa plněná šunkou a sýrem), vařené brambory 70 Kč
II. 400 g Vepřová žebra na česneku, chléb, sterilovaný okurek (1,3,7) 75 Kč
III. 400 g Těstovinový salát se zeleninou a jogurtovým dresinkem 70 Kč
Pátek
Polévka: 0,30 l Prácheňská (hovězí vývar se žampiony a vejcem) (1,3,9) 10 Kč
I. 120 g Kotleta Koliba (v. pečeně, klobása, sýr), pečené brambory (1) 70 Kč
II. 120 g Maďarský guláš (hovězí přední, papriky, rajčata), houskové knedlíky (1,3,7) 70 Kč

Tabulka alergenů:
1 – Obiloviny obsahující lepek, 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby, 5 – Arašídy, 6 – Sója, 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semena, 12 – Siřičitany, 13 – Vlčí bob, 14 – Měkkýši

Nabízíme prodej obědů v ceně od 60 Kč – polévka a hlavní chod – do jídlonosičů opatřených jmenovkou.
Podrobnosti:
Výdej obědů v pracovní dny od 10,15 do 13,30 hodin. V restauraci u baru předáte obsluze jmenovkou označené jídlonosiče a objednáte si z denní nabídky polévku a hlavní chod. Při placení vám odečteme 15 Kč.


Vážení hosté, připravíme Vám pro Vaši oslavu s sebou

  • Svatební koláčky 130 ks za 300 Kč (maximálně 520 ks za 1 200 Kč)
  • Hanácký vdolek 1 ks za 40 Kč (od 10 ks do 30 ks)
  • Jablkový závin kynutý 350 g 1 ks za 25 Kč (od 10 ks do 30 ks)
  • Slané pečivo z listového těsta (z 1,20 kg těsta za 130 Kč)
  • Velký obložený chlebíček se šunkou a sýrem za 17 Kč (od 40 ks do 120 ks
  • Obložené mísy (příklad pro 20 osob za 1650 Kč)
    • Kuřecí roláda (2 kuřata, šunka, sýr, žampiony, pórek, zelenina)
    • Vepřová roláda (1 kg v. plec, mleté maso, vejce, zelenina)
    • 1kg Kuřecí řízečky (v trojobalu, s cornflakes)
    • 1 kg Vepřové řízečky jemně kořeněné
    • 1 kg čerstvé zeleniny na ozdobu mis
  • Obložené nářezové mísy, guláše, pečená žebra a kolena, pečená kuřata ...

Objednávka osobně u obsluhy, u objednávky nad 1 000 Kč záloha 50 %
Informace na telefonu 731 656 919


http://imenicka.cz/75-alfa,-sshs.html


Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463/1
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Výběrové řízení
18.04.2019
„Výběrové řízení – Dodávka a montáž pekařské pece“
Gastro Mánes 2019
13.04.2019
Ve Střední škole hotelové a služeb Kroměříž se 10. dubna 2019 uskutečnil již 13. ročník celostátní soutěže Gastro Mánes zaměřený na studenou kuchyni. Celá soutěž se nesla v duchu „Vařit se má s láskou a s úsměvem“.
Fairtrade den na téma Indie
11.04.2019
9. dubna 2019 se uskutečnil na naší škole FT den na téma Indie. V dopoledních hodinách proběhla ve společenském sále prezentace a výstava pro studenty středních škol s ochutnávkou indického čaje.
SŠHS Kroměříž na prvních jarních závodech v Opavě
11.04.2019
První dubnový víkend 6. – 7. 4. 2019 strávila Ing. Michaela Fojtová (učitelka teoretického vyučování odborných předmětů oboru Jezdec a chovatel koní), startující pro letošní sezonu 2019 za subjekt Střední školy hotelové a služeb Kroměříž,
Zájezd do Budapešti
09.04.2019
Dne 3. 4. 2019 uspořádala studentská firma Travel&meeT ze 3.E zájezd do Budapešti, kde si pro účastníky připravila opravdu pestrý program plný poznávání města.
Carving – kuchařská artistika v Hradci Králové 2019
01.04.2019
Gastronomičtí řezbáři vytvářeli umělecká díla na dalším ročníku Vitana Cup 2019, kterou pořádala pobočka AKC ČR Východní Čechy v kongresovém centru Aldis.
Závěrečná tisková zpráva GKM 2019
19.03.2019
Závěrečná tisková zpráva GKM 2019
Gastro Kroměříž 2019 online
15.03.2019
Dnes, v pátek 15. 3. 2019, v 8:00 hodin proběhlo slavnostní zahájení 8. ročníku gastronomické soutěže s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
© 2019 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz