úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod »
tisk

Denní nabídka

Jídelní lístek ve dnech  19. 9. – 23. 9. 2016

Pondělí
Polévka: 0,30 l Hovězí s játrovou rýží a nudlemi (1,3,9) 10 Kč
I. 100 g Kuřecí prsa přírodní, 200 g dušená zelenina na másle, vařené brambory 70 Kč
II. 120 g Vepřová plec pečená po selsku, kysané zelí, bramborové knedlíky (1A,3,7) 70 Kč
Úterý
Polévka: 0,30 l Česneková s osmaženým chlebem (A1,3,9) 10 Kč
I. 150 g Smažené rybí filé z mořské štiky, bramborový salát s majonézou (1A,3,4,7) 70 Kč
II. 100 g Hovězí kostky na žampionech, těstoviny, zeleninový salát (1,3,7) 70 Kč
III. 2 ks Vařená vejce, fazolové lusky na smetaně, vařené brambory (1A,3,7) 65 Kč
Středa
Polévka: 0,30 l Hovězí s fritátovými nudlemi (1A,3,9) 10 Kč
I. 300 g Kuře ala bažant, dušená rýže, zelný salát (1A) 70 Kč
II. 100 g Uzená vepřová kotleta, fazole na kyselo, chléb, sterilovaný okurek 65 Kč
III. 420 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, 2 dcl džus (A1,3,7) 65 Kč
Čtvrtek
Polévka: 0,30 l Zelná – hábovica (1,3,9) 10 Kč
I. 100 g Kuřecí Cordon bleu (smažená kuřecí prsa plněná šunkou a sýrem), vařené brambory 70 Kč
II. 400 g Vepřová žebra na česneku, chléb, sterilovaný okurek (1,3,7) 75 Kč
III. 400 g Těstovinový salát se zeleninou a jogurtovým dresinkem 70 Kč
Pátek
Polévka: 0,30 l Prácheňská (hovězí vývar se žampiony a vejcem) (1,3,9) 10 Kč
I. 120 g Kotleta Koliba (v. pečeně, klobása, sýr), pečené brambory (1) 70 Kč
II. 120 g Maďarský guláš (hovězí přední, papriky, rajčata), houskové knedlíky (1,3,7) 70 Kč

Tabulka alergenů:
1 – Obiloviny obsahující lepek, 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby, 5 – Arašídy, 6 – Sója, 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semena, 12 – Siřičitany, 13 – Vlčí bob, 14 – Měkkýši

Nabízíme prodej obědů v ceně od 60 Kč – polévka a hlavní chod – do jídlonosičů opatřených jmenovkou.
Podrobnosti:
Výdej obědů v pracovní dny od 10,15 do 13,30 hodin. V restauraci u baru předáte obsluze jmenovkou označené jídlonosiče a objednáte si z denní nabídky polévku a hlavní chod. Při placení vám odečteme 15 Kč.


Vážení hosté, připravíme Vám pro Vaši oslavu s sebou

  • Svatební koláčky 130 ks za 300 Kč (maximálně 520 ks za 1 200 Kč)
  • Hanácký vdolek 1 ks za 40 Kč (od 10 ks do 30 ks)
  • Jablkový závin kynutý 350 g 1 ks za 25 Kč (od 10 ks do 30 ks)
  • Slané pečivo z listového těsta (z 1,20 kg těsta za 130 Kč)
  • Velký obložený chlebíček se šunkou a sýrem za 17 Kč (od 40 ks do 120 ks
  • Obložené mísy (příklad pro 20 osob za 1650 Kč)
    • Kuřecí roláda (2 kuřata, šunka, sýr, žampiony, pórek, zelenina)
    • Vepřová roláda (1 kg v. plec, mleté maso, vejce, zelenina)
    • 1kg Kuřecí řízečky (v trojobalu, s cornflakes)
    • 1 kg Vepřové řízečky jemně kořeněné
    • 1 kg čerstvé zeleniny na ozdobu mis
  • Obložené nářezové mísy, guláše, pečená žebra a kolena, pečená kuřata ...

Objednávka osobně u obsluhy, u objednávky nad 1 000 Kč záloha 50 %
Informace na telefonu 731 656 919


http://imenicka.cz/75-alfa,-sshs.html


Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Podpora všeobecného, exekutivního a praktického vyučování žáků v gastronomii.
19.10.2018
Praktický týden 1.10 – 5. 10. 201
Světový den chleba
19.10.2018
Již 4. rokem slaví naše republika „Světový den chleba“. Tento svátek vyhlásila světová organizace řemeslných pekáren a je představován různým způsobem. I naše škola, která již více než 25 let vychovává mladé pekaře, se připojila k tomuto svátku.
Hotelováci jeli vařit do Itálie
11.10.2018
Na Střední škole hotelové a služeb v Kroměříži se stává již tradicí, že se žáci účastní během školního roku řady zajímavých zahraničních vzdělávacích akcí.
Kurz studené kuchyně
03.10.2018
Ve dnech 24. - 27. 9. 2018 probíhal na naší škole Kurz studené kuchyně. V průběhu 4 dnů žáci přebírali teoretické a zejména praktické dovednosti pod vedením mistra kuchaře pana Vladimíra Picky. Všechny znalosti
Adaptační pobyt pro nastupující první ročníky maturitních oborů
09.09.2018
Adaptační pobyt na RS Dopravák Buchlovice pro nastupující první ročníky tří maturitních oborů se konal ve dnech 30. 8. – 2. 9. 2018. Celkem se ho zúčastnilo 37 studentů.
Strava pro naši mysl
11.07.2018
Ve dnech 10. – 14. 5. 2018 se naše škola stala hostitelskou institucí pro mezinárodní projektové setkání Erasmus+ s názvem Feeding Our Minds (Strava pro naši mysl).
Erasmus Budapešť
08.07.2018
Tři týdny v Budapešti díky projektu Erasmus – jaké to bylo?
Pohár města Kroměříže
22.06.2018
Střední škola hotelová a služeb Kroměříž pořádala 16. 6. 2018 již XXII. ročník parkurových jezdeckých závodů
© 2018 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz