úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod »
tisk

Denní nabídka

Jídelní lístek ve dnech  19. 9. – 23. 9. 2016

Pondělí
Polévka: 0,30 l Hovězí s játrovou rýží a nudlemi (1,3,9) 10 Kč
I. 100 g Kuřecí prsa přírodní, 200 g dušená zelenina na másle, vařené brambory 70 Kč
II. 120 g Vepřová plec pečená po selsku, kysané zelí, bramborové knedlíky (1A,3,7) 70 Kč
Úterý
Polévka: 0,30 l Česneková s osmaženým chlebem (A1,3,9) 10 Kč
I. 150 g Smažené rybí filé z mořské štiky, bramborový salát s majonézou (1A,3,4,7) 70 Kč
II. 100 g Hovězí kostky na žampionech, těstoviny, zeleninový salát (1,3,7) 70 Kč
III. 2 ks Vařená vejce, fazolové lusky na smetaně, vařené brambory (1A,3,7) 65 Kč
Středa
Polévka: 0,30 l Hovězí s fritátovými nudlemi (1A,3,9) 10 Kč
I. 300 g Kuře ala bažant, dušená rýže, zelný salát (1A) 70 Kč
II. 100 g Uzená vepřová kotleta, fazole na kyselo, chléb, sterilovaný okurek 65 Kč
III. 420 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, 2 dcl džus (A1,3,7) 65 Kč
Čtvrtek
Polévka: 0,30 l Zelná – hábovica (1,3,9) 10 Kč
I. 100 g Kuřecí Cordon bleu (smažená kuřecí prsa plněná šunkou a sýrem), vařené brambory 70 Kč
II. 400 g Vepřová žebra na česneku, chléb, sterilovaný okurek (1,3,7) 75 Kč
III. 400 g Těstovinový salát se zeleninou a jogurtovým dresinkem 70 Kč
Pátek
Polévka: 0,30 l Prácheňská (hovězí vývar se žampiony a vejcem) (1,3,9) 10 Kč
I. 120 g Kotleta Koliba (v. pečeně, klobása, sýr), pečené brambory (1) 70 Kč
II. 120 g Maďarský guláš (hovězí přední, papriky, rajčata), houskové knedlíky (1,3,7) 70 Kč

Tabulka alergenů:
1 – Obiloviny obsahující lepek, 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby, 5 – Arašídy, 6 – Sója, 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semena, 12 – Siřičitany, 13 – Vlčí bob, 14 – Měkkýši

Nabízíme prodej obědů v ceně od 60 Kč – polévka a hlavní chod – do jídlonosičů opatřených jmenovkou.
Podrobnosti:
Výdej obědů v pracovní dny od 10,15 do 13,30 hodin. V restauraci u baru předáte obsluze jmenovkou označené jídlonosiče a objednáte si z denní nabídky polévku a hlavní chod. Při placení vám odečteme 15 Kč.


Vážení hosté, připravíme Vám pro Vaši oslavu s sebou

  • Svatební koláčky 130 ks za 300 Kč (maximálně 520 ks za 1 200 Kč)
  • Hanácký vdolek 1 ks za 40 Kč (od 10 ks do 30 ks)
  • Jablkový závin kynutý 350 g 1 ks za 25 Kč (od 10 ks do 30 ks)
  • Slané pečivo z listového těsta (z 1,20 kg těsta za 130 Kč)
  • Velký obložený chlebíček se šunkou a sýrem za 17 Kč (od 40 ks do 120 ks
  • Obložené mísy (příklad pro 20 osob za 1650 Kč)
    • Kuřecí roláda (2 kuřata, šunka, sýr, žampiony, pórek, zelenina)
    • Vepřová roláda (1 kg v. plec, mleté maso, vejce, zelenina)
    • 1kg Kuřecí řízečky (v trojobalu, s cornflakes)
    • 1 kg Vepřové řízečky jemně kořeněné
    • 1 kg čerstvé zeleniny na ozdobu mis
  • Obložené nářezové mísy, guláše, pečená žebra a kolena, pečená kuřata ...

Objednávka osobně u obsluhy, u objednávky nad 1 000 Kč záloha 50 %
Informace na telefonu 731 656 919


http://imenicka.cz/75-alfa,-sshs.html


Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Reprezentační ples SŠHS 2019
17.12.2018
Rádi bychom Vás pozvali na ples školy, který se bude konat 11.1.2019 od 20:00 hodin ve společenském sále. Ples se nese v tématu "Na křídlech andělů". Vstupenky lze zakoupit každou středu a pátek v zelené (budova Pavlákova). Vždy od 14:00 do 16:00.
PROJEKT IREAS - workshop exotické ovoce
12.12.2018
Žáci oboru kuchař – číšník třídy 2 A se v rámci projektu Ireas – Podpora všeobecného, exekutivního a praktického vyučování žáků v gastronomii dozvěděli spoustu informací o významu a využití exotického ovoce v gastronomii. V průběhu workshopu
Barmanský kurz
12.12.2018
Ve dnech 26. – 30. 11. 2018 se na Střední škole hotelové a služeb uskutečnil Základní barmanský kurz pro studenty naší školy, kteří mají zájem dále prohlubovat znalosti a dovednosti v oblasti nápojové gastronomie. Tento kurz probíhal formou výuky lektorů
Baristický kurz
12.12.2018
Ve dnech 10. 12. – 11. 12. 2018 proběhl na Střední škole hotelové a služeb Základní kurz Barista junior, který vedl lektor CBA Tomáš Zahradil. Kurz byl zaměřen
Pokračovací kurz carvingu v Kroměříži
10.12.2018
Ve dnech 6. a 7. prosince 2018 se na naší škole konal POKRAČOVACÍ KURZ CARVINGOVÉ AKADEMIE
Přednáška o levném cestování
08.12.2018
V pondělí 3. 12. 2018 si studentská firma Travel&meeT třídy 3. E pozvala známou cestovatelku Hanu Machalovou, která si pro studenty hotelové školy připravila velmi poutavou přednášku o levném a strategickém cestování. Přednáška začala v 10:00 ve velkém
Francouzská kuchyně
04.12.2018
V úterý 27. 11. 2018 se uskutečnila na hotelové restauraci francouzská kuchyně. Akce oficiálně probíhala od 11:30 do 15:00. Samotné přípravy trvaly mnohem déle. Tato akce byla zároveň praktickou maturitní zkouškou dvou žákyň třídy 4. F
Vánoční krmení koní
04.12.2018
na Štědrý den 24. 12. 2018
© 2018 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz