úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod »
tisk

Jídla na objednávku

Doba přípravy pokrmu cca 30 minut dle náročnosti přípravy a momentální obsazenosti restaurace
Kuřecí maso
150 g Kuřecí prsa přírodní (alergen 1A) 65 Kč
150 g Kuřecí prsa smažená (alergen A1,3,7) 72 Kč
150 g Kuřecí nudličky Havaj (kuřecí prsa, ananas, broskve, koření) (alergen 1A)85 Kč
Vepřové maso
150 g Vepřový řízek přírodní (alergen 1A) 68 Kč
150 g Vepřový řízek smažený (alergen A1,3,7) 75 Kč
Bramborák
200 g Bramborák s uzeninou (alergen A1,3,7) 40 Kč
100 g Kuřecí řízek Ondráš (kuřecí prsa v bramboráku) (alergen A1,3,7) 75 Kč
100 g Černohorský vepřový řízek (smažený v bramboráku a sypaný eidamem) (alergen A1,3,7) 85 Kč
150 g Pikantní masová směs v bramboráku (kuřecí prsa, vepřová kýta, pórek, žampiony, paprika, grilovací koření) (alergen 1A,3,7) 90 Kč
Bezmasé pokrmy
170 g Vaječná omeleta se žampiony (3 ks vejce, 50 g žampiony), zeleninová přízdoba 40 Kč
3 ks Míchaná vejce na cibulce, sterilovaný okurek 25 Kč
2 ks Sázená vejce, 200 g dušená zelenina na másle 50 Kč
100 g Smažený sýr Eidam (alergen A1,3,7) 50 Kč
120 g Smažený sýr se šunkou (alergen A1,3,7) 55 Kč
Saláty
(300 g ochuceného zeleninového salátu a 100 g přílohy – sýr, šunka, maso)
400 g Zeleninový salát se sýrem, 2 ks opečený toast 65 Kč
400 g Zeleninový salát se šunkou a sýrem, 2 ks opečený toast 65 Kč
400 g Zeleninový salát s kuřecím masem, 2 ks opečený toast 70 Kč

Ke každému jídlu náleží 50 g čerstvé zeleniny.
Váha masa je uvedena v syrovém stavu.
Za poloviční porci účtujeme 60 % z porce celé.

Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Gastro Kroměříž 2019
15.03.2019
Dne 15. března 2019 se v prostorách společenského sálu Střední školy hotelové a služeb Kroměříž uskuteční 8. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Kroměřížská koktejlová soutěž 2019
13.02.2019
Ve středu 6. února 2019 se v prostorách Střední školy hotelové a služeb v Kroměříži za odborné garance České barmanské asociace uskutečnil jubilejní dvacátý ročník Kroměřížské koktejlové soutěže.
Kurz Sommeliérská pečeť
13.02.2019
Ve dnech 5. 2. – 8. 2. 2019 proběhl na Střední škole hotelové a služeb Kroměříž Sommeliérský kurz, který vedl Marian Jemelík
Kroměřížská koktejlová soutěž 2019
06.02.2019
Ve středu dne 6. února 2019 se uskuteční ve společenském sále Střední školy hotelové a služeb Kroměříž pod záštitou České barmanské asociace zastoupené panem Radkem Poláčkem jubilejní 20. ročník Kroměřížské juniorské koktejlové soutěže.
Novinářská Fairtrade cesta do Indie
04.02.2019
Naše škola patří už několik roků mezi školy, které nesou označení fairtrade škola. Po celou dobu vyvíjíme různé aktivity spojené s šířením této myšlenky.
Cukrářka naší školy obhájila loňský titul
04.02.2019
Mimořádným úspěchem, podobně jako v loňském roce, skončila pro naši školu soutěž odborných dovedností oboru cukrář junior „O Priessnitzův dortík“.
Školní kolo soutěže v ruském jazyce
04.02.2019
V úterý 29.1 2019 proběhlo školní kolo soutěže, kterého se zúčastnilo 7 studentů
Gastro Junior Brno 2019 – Bidfood Cup
25.01.2019
Jubilejní 25. ročník národního kola soutěže Gastro Junior Brno 2019 – Bidfood Cup byl v letošním roce ojedinělý tím, že kromě soutěžících oboru Kuchař, Cukrář a Barman, se účastnili poprvé i studenti oboru Barista a Teatender, kdy společně s číšníkem vytvořili dvoučlenný tým.
© 2019 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz