úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod »
tisk

Jídla na objednávku

Doba přípravy pokrmu cca 30 minut dle náročnosti přípravy a momentální obsazenosti restaurace
Kuřecí maso
150 g Kuřecí prsa přírodní (alergen 1A) 65 Kč
150 g Kuřecí prsa smažená (alergen A1,3,7) 72 Kč
150 g Kuřecí nudličky Havaj (kuřecí prsa, ananas, broskve, koření) (alergen 1A)85 Kč
Vepřové maso
150 g Vepřový řízek přírodní (alergen 1A) 68 Kč
150 g Vepřový řízek smažený (alergen A1,3,7) 75 Kč
Bramborák
200 g Bramborák s uzeninou (alergen A1,3,7) 40 Kč
100 g Kuřecí řízek Ondráš (kuřecí prsa v bramboráku) (alergen A1,3,7) 75 Kč
100 g Černohorský vepřový řízek (smažený v bramboráku a sypaný eidamem) (alergen A1,3,7) 85 Kč
150 g Pikantní masová směs v bramboráku (kuřecí prsa, vepřová kýta, pórek, žampiony, paprika, grilovací koření) (alergen 1A,3,7) 90 Kč
Bezmasé pokrmy
170 g Vaječná omeleta se žampiony (3 ks vejce, 50 g žampiony), zeleninová přízdoba 40 Kč
3 ks Míchaná vejce na cibulce, sterilovaný okurek 25 Kč
2 ks Sázená vejce, 200 g dušená zelenina na másle 50 Kč
100 g Smažený sýr Eidam (alergen A1,3,7) 50 Kč
120 g Smažený sýr se šunkou (alergen A1,3,7) 55 Kč
Saláty
(300 g ochuceného zeleninového salátu a 100 g přílohy – sýr, šunka, maso)
400 g Zeleninový salát se sýrem, 2 ks opečený toast 65 Kč
400 g Zeleninový salát se šunkou a sýrem, 2 ks opečený toast 65 Kč
400 g Zeleninový salát s kuřecím masem, 2 ks opečený toast 70 Kč

Ke každému jídlu náleží 50 g čerstvé zeleniny.
Váha masa je uvedena v syrovém stavu.
Za poloviční porci účtujeme 60 % z porce celé.

Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463/1
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Výběrové řízení
18.04.2019
„Výběrové řízení – Dodávka a montáž pekařské pece“
Gastro Mánes 2019
13.04.2019
Ve Střední škole hotelové a služeb Kroměříž se 10. dubna 2019 uskutečnil již 13. ročník celostátní soutěže Gastro Mánes zaměřený na studenou kuchyni. Celá soutěž se nesla v duchu „Vařit se má s láskou a s úsměvem“.
Fairtrade den na téma Indie
11.04.2019
9. dubna 2019 se uskutečnil na naší škole FT den na téma Indie. V dopoledních hodinách proběhla ve společenském sále prezentace a výstava pro studenty středních škol s ochutnávkou indického čaje.
SŠHS Kroměříž na prvních jarních závodech v Opavě
11.04.2019
První dubnový víkend 6. – 7. 4. 2019 strávila Ing. Michaela Fojtová (učitelka teoretického vyučování odborných předmětů oboru Jezdec a chovatel koní), startující pro letošní sezonu 2019 za subjekt Střední školy hotelové a služeb Kroměříž,
Zájezd do Budapešti
09.04.2019
Dne 3. 4. 2019 uspořádala studentská firma Travel&meeT ze 3.E zájezd do Budapešti, kde si pro účastníky připravila opravdu pestrý program plný poznávání města.
Carving – kuchařská artistika v Hradci Králové 2019
01.04.2019
Gastronomičtí řezbáři vytvářeli umělecká díla na dalším ročníku Vitana Cup 2019, kterou pořádala pobočka AKC ČR Východní Čechy v kongresovém centru Aldis.
Závěrečná tisková zpráva GKM 2019
19.03.2019
Závěrečná tisková zpráva GKM 2019
Gastro Kroměříž 2019 online
15.03.2019
Dnes, v pátek 15. 3. 2019, v 8:00 hodin proběhlo slavnostní zahájení 8. ročníku gastronomické soutěže s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
© 2019 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz