úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod »
tisk

Kontakty

Kontakty na pracovníky vedení SŠHS

Telefonní provolba: 573 504 ***
Pracovník
e-mail provolba
Ředitel SŠHS    
Mgr. Ivana Hašová ivana.hasova@hskm.cz 501
Sekretariát
Lenka Měrková sekretarka@hskm.cz
lenka.merkova@hskm.cz
502
Provozně-ekonomický úsek
Zástupce ředitele pro provozně-ekonomický úsek
Ing., MSc Kamil Rábek kamil.rabek@hskm.cz 503
Ludvík Folkner ludek.folkner@hskm.cz 526
Martina Stratilová martina.stratilova@hskm.cz 506
Teoretické vyučování
Zástupce ředitele pro TV – statutární zástupce  
RNDr. Petr Krejčí  petr.krejci@hskm.cz  504
Zástupce ředitele TV pro SOŠ
Ing. Věra Zezuláková vera.zezulakova@hskm.cz 602
Zástupce ředitele TV pro SOU
Bc. Blanka Zavadilová blanka.zavadilova@hskm.cz 520
Vedoucí učitelka pro OU
Mgr. Svatava Mlčochová svatava.mlcochova@hskm.cz 589
Odborný výcvik
Zástupce ředitele pro OV
Ing. Eva Kočířová eva.kocirova@hskm.cz 603
Domov mládeže
Zástupce ředitele pro DM
   
Bc. David Jirásek david.jirasek@hskm.cz   604
 
     


Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Závěrečná tisková zpráva GKM 2019
19.03.2019
Závěrečná tisková zpráva GKM 2019
Gastro Kroměříž 2019 online
15.03.2019
Dnes, v pátek 15. 3. 2019, v 8:00 hodin proběhlo slavnostní zahájení 8. ročníku gastronomické soutěže s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Gastro Kroměříž 2019
14.03.2019
Dne 15. března 2019 se v prostorách společenského sálu Střední školy hotelové a služeb Kroměříž uskuteční 8. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Projekt IREAS – Podpora vzdělávání žáků v gastronomii
08.03.2019
Dne 6. 3. 2019 žáci 2. A absolvovali workshop na téma zdravá výživa. Všichni zúčastnění získali informace o energetické hodnotě potravin, výživových doporučeních a také jaký vliv má složení stravy na zdravotní stav člověka a jak ovlivňuje jeho výkonnost.
Pokračovací kurz carvingu v thajském stylu v Kroměříži
01.03.2019
Již podruhé se sešli 21. a 22. února 2019 žáci naší školy a žákyně ze Střední školy Charbulova z Brna na POKRAČOVACÍM KURZU CARVINGOVÉ AKADEMIE, tentokrát zaměřeném na thajský styl.
Projekt Edison 2019 na SŠHS Kroměříž
23.02.2019
I v letošním roce se hotelová škola zúčastnila Projektu Edison. Stážisté ze zahraničních univerzit navštěvují školy v České republice a seznamují naše studenty s kulturou jejich zemí.
Projekt IREAS – Podpora vzdělávání žáků v gastronomii
23.02.2019
Dne 20. 2. 2019 žáci 2. A absolvovali workshop na téma pracovněprávní vztah a finance.
Barmanský kurz
22.02.2019
Základní barmanský kurz České barmanské asociace, z.s.ve dnech 11. – 15. 03. 2019
© 2019 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz