úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod »
tisk

Kvalita


Kvalita 1 - nová závěrečná zkouška

Pilotní ověřování jednotného zadání závěrečné zkoušky ve vybraných oborech

Ve školním roce 2004/2005 proběhlo ve spolupráci s Národním ústavem odborného vzdělávání pilotní ověřování jednotného zadání závěrečné zkoušky v oborech:

  • 29-54-H/002 Cukrář - výroba
  • 65-52-H/001 Kuchař

Ve školním roce 2005/2006 proběhlo ve spolupráci s Národním ústavem odborného vzdělávání pilotní ověřování jednotného zadání závěrečné zkoušky v oborech:

  • 29-54-H/002 Cukrář - výroba 26 absolventů
  • 65-52-H/001 Kuchař 22 absolventů
  • 29-53-H/001 Pekař 9 absolventů
  • 41-52-H/001 Zahradník 5 absolventů

Zástupci školy jsou členy všech pracovních týmů. Podíleli se na projektové přípravě jednotného zadání závěrečných zkoušek a připravili jednotné zadání. V uvedených oborech proběhly závěrečné zkoušky podle pilotního ověřování a absolventi obdrželi vedle výučních listů i certifikáty v rámci řešení systémového projektu ESF KVALITA I, směřujícího k reformě závěrečné zkoušky, k sjednocení výsledků vzdělávání žáků v daném oboru a k souladu odborné přípravy absolventů s požadavky praxe.

Vedoucím týmů projektů oborů 29-54-H/002 Cukrář - výroba, 65-52-H/001 Kuchař a 29-53-H/001 Pekař byl pan Pavel Pešek - ZŘ pro odborný výcvik. Vedoucím týmu projektu oboru 41-52-H/001 Chovatel koní a jezdec a Zahradník byla paní Blanka Janoštíková. Členy týmů byli odborní učitelé a učitelé odborného výcviku, v průměru asi 6 pedagogů v každém týmu. Celkem bylo zapojených 25 pracovníků školy.


Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Projekt praktický týden
17.10.2017
Podpora všeobecného, exekutivního a praktického vyučování žáků v gastronomii – praktický týden
Barokní skvosty nedaleko nás
09.10.2017
„Barokní skvost jako dar ženě.“ Toto heslo zaujalo studenty třídy 3. E při plánování odborné exkurze
Veletrh vzdělávání Hodonín 4.-5. 10 2017
09.10.2017
4.-5..10.2017 se konal v Hodoníně už po dvacáté první Veletrh vzdělávání pořádaný SSŠ Brno. Naše škola a dalších 58 škol zde prezentovalo své obory a zaměření.
Adaptační pobyt na Rusavě pro nastupující první ročníky maturitních oborů
07.09.2017
Adaptační pobyt na Rusavě pro nastupující první ročníky tří maturitních oborů se konal ve dnech 31. 8. – 3. 9. 2017. Celkem se ho zúčastnilo 55 studentů.
Důležité – pokladna
01.07.2017
V den předávání maturitních vysvědčení a výučních listů bude pokladna otevřena pro končící studenty
Jezdecké závody „Pohár města Kroměříže“ 17. 6. 2017
21.06.2017
Nádherné prostředí Pionýrské louky Podzámecké zahrady, čerstvě upravené trávníky, vyzdobený parkur se skokovými překážkami, ochozy s lavičkami plné zvědavých příznivců parkurových závodů i přívětivé počasí, i když na tuto roční dobu trochu chladnější, při
Tradiční ochutnávka v Kroměříži
16.06.2017
Žáci 2. S oboru Gastronomie – wellness naší školy připravili ochutnávku moučníků a pomazánek.
Výstavka bylinek
05.06.2017
Žáci 2. S. oboru vzdělávání Gastronomie kuchař – číšník – wellness připravili výstavku čerstvých bylinek pod názvem „Znáš zelené koření?“.
© 2017 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz