úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod »
tisk

Obory vzdělávání

Čtyřleté maturitní obory:

  • 65-42-M/01 Hotelnictví
    • ŠVP Hotelnictví a cestovní ruch
  • 65-41-L/01 Gastronomie

Dvouleté nástavbové studium

  • 64-41-L/51 Podnikání 
Tříleté učební obory:
  • 65-51-H/01 Kuchař-číšník
    • ŠVP Kuchař
    • ŠVP Číšník, servírka
    • ŠVP Kuchař – číšník
  • 29-54-H/01 Cukrář
  • 29-53-H/01 Pekař
  • 41-53-H/02 Jezdec a chovatel koní 
  • 66-51-H/01 Prodavač
    • ŠVP Prodavač
    • ŠVP Prodavač – Florista

Obory, určené pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami podle § 16 odst. 9 školského zákona: 

Tříleté učební obory středního vzdělání s výučním listem

  • 65-51-E/01 Stravovací a ubytovací služby
    • ŠVP Kuchařské práce
    • ŠVP Ubytovací služby
  • 29-51-E/01 Potravinářská výroba
    • ŠVPCukrářské práce
  • 23-51-E/01 Strojírenské práce
    • ŠVPZámečnické práce a údržba

Dvouletý obor středního vzdělání ukončený závěrečnou zkouškou

  • 78-62-C/02 Praktická škola dvouletá

Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Závěrečná tisková zpráva GKM 2019
19.03.2019
Závěrečná tisková zpráva GKM 2019
Gastro Kroměříž 2019 online
15.03.2019
Dnes, v pátek 15. 3. 2019, v 8:00 hodin proběhlo slavnostní zahájení 8. ročníku gastronomické soutěže s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Gastro Kroměříž 2019
14.03.2019
Dne 15. března 2019 se v prostorách společenského sálu Střední školy hotelové a služeb Kroměříž uskuteční 8. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Projekt IREAS – Podpora vzdělávání žáků v gastronomii
08.03.2019
Dne 6. 3. 2019 žáci 2. A absolvovali workshop na téma zdravá výživa. Všichni zúčastnění získali informace o energetické hodnotě potravin, výživových doporučeních a také jaký vliv má složení stravy na zdravotní stav člověka a jak ovlivňuje jeho výkonnost.
Pokračovací kurz carvingu v thajském stylu v Kroměříži
01.03.2019
Již podruhé se sešli 21. a 22. února 2019 žáci naší školy a žákyně ze Střední školy Charbulova z Brna na POKRAČOVACÍM KURZU CARVINGOVÉ AKADEMIE, tentokrát zaměřeném na thajský styl.
Projekt Edison 2019 na SŠHS Kroměříž
23.02.2019
I v letošním roce se hotelová škola zúčastnila Projektu Edison. Stážisté ze zahraničních univerzit navštěvují školy v České republice a seznamují naše studenty s kulturou jejich zemí.
Projekt IREAS – Podpora vzdělávání žáků v gastronomii
23.02.2019
Dne 20. 2. 2019 žáci 2. A absolvovali workshop na téma pracovněprávní vztah a finance.
Barmanský kurz
22.02.2019
Základní barmanský kurz České barmanské asociace, z.s.ve dnech 11. – 15. 03. 2019
© 2019 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz