úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod »
tisk

Rozpis praxí

Praxe  2018/2019

10.9.2018 23.9.2018   3.E N
24.9.2018 7.10.2018   3.E S
8.10.2018 21.10.2018   3.F R
22.10.2018 4.11.2018   3.F F
5.11.2018 18.11.2018   2.F F
19.11.2018 2.12.2018   2.F S
3.12.2018 16.12.2018   2.E N
7.1.2019 20.1.2019   2.E R
       
11.2.2019 24.2.2019   3.E N
25.2.2019 3.3.2019   prázdniny
4.3.2019 17.3.2019   3. E S
18.3.2019 31.3.2019   3.F R
1.4.2019 14.4.2019   3.F F
15.4.2019 28.4.2019   2.F F
29.4.2019 12.5.2019   2.F S
13.5.2019 26.5.2019   2.E N
27.5.2019 9.6.2019   2.E R

Seznam pracovišť a podmínek 2018–2019

Seznam pracovišť a podmínek 2018–2019
Ubytovací řád zařízení Švýcarský dům: Ubytovací řád

Studenti si sami vyhledají, jak se na pracoviště dostanou!
Na pracovišti obsluhy nosí žáci školní oblečení na obsluhu a visačku se jménem a školou.
Náhradníci mají oblečení na obsluhu i vaření, počítají s tím, že kdykoliv mohou nastoupit na jiné pracoviště, např. i v pátek, sobotu nebo neděli
Pokud žák onemocní, hlásí to Ing. Zezulákové 731 078 763
TU hlídá, aby žáci chodili na různá pracoviště!!

DODATKY

Nástup na pracoviště – viz tabulka

Ubytování
Zajištěno všude zdarma
Stravování
  • Palace, Dům Bedřicha Smetany, Lázeňská cukrárna, Jurkovičův dům, Alexandria - hrazeno žákem při nástupu (o to je vyšší produktivní práce)
  • HŠ – žák má povinnost narazit si stravenku!!
Pracovní výkaz produktivní práce
Na všech pracovištích dostávají žáci zaplacenu produktivní práci na základě pracovního výkazu. Tento výkaz obdrží od svého TU.
1 hodina prod. práce = 30 % min. mzdy = 22,- Kč
Produktivní práce je vyplácena formou příkazní smlouvy – znamená to, že žáci dostávají výplatu ve výplatních termínech SŠHS, nebo přímo na pracovišti - řídí se smlouvou.
Pokud probíhá praxe žáka na přelomu měsíce, je žák povinen nahlásit Ing. Zezulákové (731 078 763) do 2. dne následujícího kalendářního měsíce počet hodin produktivní práce (ne odpracovaných hodin), která se bude vykazovat v daném měsíci. Pokud toto žák neučiní, krátí se mu produktivní práce o polovinu.
Žák je povinen odpracovat na pracovišti 70 hodin dle potřeb zaměstnavatele a nechat si zapsat hodiny odpracované a hodiny produktivní práce do výkazu každý den.
V případě jakýchkoliv problémů kontaktovat Ing. Zezulákovou.
Žák po návratu odevzdá Ing. Zezulákové vyplněný a potvrzený výkaz.
Pracovní výkaz je podklad pro  klasifikaci, v případě jeho neodevzdání  řádném termínu klasifikace narůstá v rámci doklasifikace počet hodin, které žák musí odpracovat.



Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463/1
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Adaptační pobyt pro nastupující první ročníky maturitních oborů
04.09.2019
Adaptační pobyt na RS Dopravák Buchlovice pro nastupující první ročníky maturitních oborů hotelnictví se konal ve dnech 29. 8. – 1. 9. 2019.
Výzva k podání nabídky
22.08.2019
Zadávací podmínky
Vyhlášení 4. kola přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020
20.08.2019
Vyhlášení 4. kola přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020
Škola vaření a kávy v Itálii
02.08.2019
SŠHS Kroměříž pořádá v letošním roce tematicky zaměřený zájezd do Itálie.
Výzva k podání nabídky
29.07.2019
Zadávací podmínky
Pohár města Kroměříže 2019
21.06.2019
V sobotu 16. června proběhl XXIII. ročník jezdeckých závodů pořádaných naší školou. Žáci a učitelé oboru Jezdec a chovatel koní celý týden připravovali parkurové kolbiště, tak aby v sobotu vše vyvrcholilo.
Velká cena Litomyšle s účastí SŠHS Kroměříž
19.06.2019
Skokové závody Velká cena Litomyšle (6. – 9. 6. 2019), spadající do žebříčku seriálu Českého skokového poháru, byly další zastávkou reprezentační dvojice našeho subjektu Střední školy hotelové a služeb Kroměříž
Zelené koření v gastronomii
19.06.2019
Žáci oboru Stravovací a ubytovací služby připravili výstavku bylinek s názvem „Zelené koření v gastronomii“.
© 2019 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz