úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod »
tisk

Rozpis praxí

Praxe  2018/2019

10.9.2018 23.9.2018   3.E N
24.9.2018 7.10.2018   3.E S
8.10.2018 21.10.2018   3.F R
22.10.2018 4.11.2018   3.F F
5.11.2018 18.11.2018   2.F F
19.11.2018 2.12.2018   2.F S
3.12.2018 16.12.2018   2.E N
7.1.2019 20.1.2019   2.E R
       
11.2.2019 24.2.2019   3.E N
25.2.2019 3.3.2019   prázdniny
4.3.2019 17.3.2019   3. E S
18.3.2019 31.3.2019   3.F R
1.4.2019 14.4.2019   3.F F
15.4.2019 28.4.2019   2.F F
29.4.2019 12.5.2019   2.F S
13.5.2019 26.5.2019   2.E N
27.5.2019 9.6.2019   2.E R

Seznam pracovišť a podmínek 2018–2019

Seznam pracovišť a podmínek 2018–2019
Ubytovací řád zařízení Švýcarský dům: Ubytovací řád

Studenti si sami vyhledají, jak se na pracoviště dostanou!
Na pracovišti obsluhy nosí žáci školní oblečení na obsluhu a visačku se jménem a školou.
Náhradníci mají oblečení na obsluhu i vaření, počítají s tím, že kdykoliv mohou nastoupit na jiné pracoviště, např. i v pátek, sobotu nebo neděli
Pokud žák onemocní, hlásí to Ing. Zezulákové 731 078 763
TU hlídá, aby žáci chodili na různá pracoviště!!

DODATKY

Nástup na pracoviště – viz tabulka

Ubytování
Zajištěno všude zdarma
Stravování
  • Palace, Dům Bedřicha Smetany, Lázeňská cukrárna, Jurkovičův dům, Alexandria - hrazeno žákem při nástupu (o to je vyšší produktivní práce)
  • HŠ – žák má povinnost narazit si stravenku!!
Pracovní výkaz produktivní práce
Na všech pracovištích dostávají žáci zaplacenu produktivní práci na základě pracovního výkazu. Tento výkaz obdrží od svého TU.
1 hodina prod. práce = 30 % min. mzdy = 22,- Kč
Produktivní práce je vyplácena formou příkazní smlouvy – znamená to, že žáci dostávají výplatu ve výplatních termínech SŠHS, nebo přímo na pracovišti - řídí se smlouvou.
Pokud probíhá praxe žáka na přelomu měsíce, je žák povinen nahlásit Ing. Zezulákové (731 078 763) do 2. dne následujícího kalendářního měsíce počet hodin produktivní práce (ne odpracovaných hodin), která se bude vykazovat v daném měsíci. Pokud toto žák neučiní, krátí se mu produktivní práce o polovinu.
Žák je povinen odpracovat na pracovišti 70 hodin dle potřeb zaměstnavatele a nechat si zapsat hodiny odpracované a hodiny produktivní práce do výkazu každý den.
V případě jakýchkoliv problémů kontaktovat Ing. Zezulákovou.
Žák po návratu odevzdá Ing. Zezulákové vyplněný a potvrzený výkaz.
Pracovní výkaz je podklad pro  klasifikaci, v případě jeho neodevzdání  řádném termínu klasifikace narůstá v rámci doklasifikace počet hodin, které žák musí odpracovat.



Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Gastro Kroměříž 2019 online
15.03.2019
Dnes, v pátek 15. 3. 2019, v 8:00 hodin proběhlo slavnostní zahájení 8. ročníku gastronomické soutěže s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Gastro Kroměříž 2019
14.03.2019
Dne 15. března 2019 se v prostorách společenského sálu Střední školy hotelové a služeb Kroměříž uskuteční 8. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Projekt IREAS – Podpora vzdělávání žáků v gastronomii
08.03.2019
Dne 6. 3. 2019 žáci 2. A absolvovali workshop na téma zdravá výživa. Všichni zúčastnění získali informace o energetické hodnotě potravin, výživových doporučeních a také jaký vliv má složení stravy na zdravotní stav člověka a jak ovlivňuje jeho výkonnost.
Pokračovací kurz carvingu v thajském stylu v Kroměříži
01.03.2019
Již podruhé se sešli 21. a 22. února 2019 žáci naší školy a žákyně ze Střední školy Charbulova z Brna na POKRAČOVACÍM KURZU CARVINGOVÉ AKADEMIE, tentokrát zaměřeném na thajský styl.
Projekt Edison 2019 na SŠHS Kroměříž
23.02.2019
I v letošním roce se hotelová škola zúčastnila Projektu Edison. Stážisté ze zahraničních univerzit navštěvují školy v České republice a seznamují naše studenty s kulturou jejich zemí.
Projekt IREAS – Podpora vzdělávání žáků v gastronomii
23.02.2019
Dne 20. 2. 2019 žáci 2. A absolvovali workshop na téma pracovněprávní vztah a finance.
Barmanský kurz
22.02.2019
Základní barmanský kurz České barmanské asociace, z.s.ve dnech 11. – 15. 03. 2019
Kroměřížská koktejlová soutěž 2019
13.02.2019
Ve středu 6. února 2019 se v prostorách Střední školy hotelové a služeb v Kroměříži za odborné garance České barmanské asociace uskutečnil jubilejní dvacátý ročník Kroměřížské koktejlové soutěže.
© 2019 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz