úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod »
tisk

Slavnostní hostiny

Návrh menu pro akce – nabídka Restaurace Alfa 2016

Aperitivy:
Martini bianco, citron 0,1 l 41,- Kč
Metropol bianco 0,1 l 21,- Kč
Bohemia sekt, demi sec 0,75 l 180,- Kč
(další nabídka dle nápojového lístku)
Předkrmy:
K 0002 40 g Šunková rolka s křenovou šlehačkou, banketka 40,-
K 0006 100 g Broskev plněná kuřecím salátem, banketka 52,-
Polévky:
K 0161 Slepičí s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi (nebo hovězí) 20,-
K 0154 Slepičí s masem a domácími nudlemi (nebo hovězí) 20,-
Nové speciality:
K 1198 150 g Kuřecí závitky s brusinkou v anglické slanině, zeleninová obloha 125,-
K 1668 200 g Vepřová krkovička pečená na medu, vařené brambory, zelenina (čerstvá zelenina, st. okurek, křen, st. paprika, beraní rohy) 125,-
Hotová jídla:
K 1423 150 g Svíčková na smetaně s brusinkovým terčem, houskové knedlíky 135,-
K 0425 250 g Obložené zelí (150 g dušené zelí, 80 g houskový knedlík, 100 g bramborový knedlík, 100 g vepřová plec a100 g uzené maso, 50 g klobáska) 110,-
Minutky:
K 1101 150 g Kuřecí kapsa s mandlemi a nivou smažená (nebo přírodní), zeleninová obloha 105,-
K 0423 150 g Kuřecí kapsa smažená nebo přírodní, zeleninová obloha (kuřecí prsa plněná šunkou a sýrem a broskví nebo žampiony dle dohody) 105,-
K 0400 150 g Vepřový řízek plněný šunkou a sýrem (smažený nebo přírodní), přízdoba 95,-
K 0409 150 g Masová variace (kuřecí prsa, vepřová pečeně, hovězí roštěnec, anglická slanina, cibule) zapečené sýrem, zeleninová obloha 125,-
K 0424 150 g Vepřový měšec přírodní vepřová kýta, sýr, šunka, žampiony), zeleninová obloha 100,-
JL 150 g Vepřový řízek přírodní zapečený s anglickou slaninou a hermelínem, zeleninová přízdoba 100,-
K 1593 200 g Vepřový řízek jako vrata, šťouchané brambory s cibulkou, okurek, přízdoba 120,-
Přílohy:
Vařené brambory, rýže 14,-
Smažené bramborové hranolky 20,-
Bramborová kaše 16,-
Smažené bramborové plátky, krokety 25,-
Americké brambory 22,-

O sobotách účtujeme pro soukromé akce nájem 100 Kč na hodinu + 21 % DPH, v pracovní dny po běžné otevírací 50 Kč + 21 % DPH


Masové mísy a saláty
U večeře formou Švédského stolu doporučuji celkem 300–500 g surovin na osobu, z toho 150 g masa, 100 g sýra, 50 g uzeniny, 100 g ostatní. Počítejte cca 200–250 Kč na osobu.
1 kg Kuřecí rolády
1 kg Vepřové rolády
1 kg Smažené kuřecí řízečky (v trojobalu, v cornflakes, se sezamovým semínkem)
1 kg Smažené vepřové řízečky (kořeněné)
1 ks Švestka v anglické slanině (smažená)
1 ks Plněná zelenina – okurky, rajčata, paprika (šunkovou a sýrovou pěnou)
1 kg Šunka
1 kg Debrecínská pečeně
1 kg Herkules – Poličan
1 kg Moravské uzené, klobása
1 kg Zeleninový salát/
1 kg Ovocný salát
1 kg Těstovinový salát se zeleninou, bramborový salát
1 kg Sýry (eidam, hermelín, uzený)
1 kg Zelenina na ozdobu mís, okurky, olivy
1 ks Slunečnicový chléb, kmínový chléb
1 ks Banketka, rohlík

Ovoce, slané pečivo (oříšky, tyčinky, brambůrky).
Svatební koláčky (260 ks za 600 Kč).

Teplá jídla ve vyhřívaném vozíku:
Losos na másle, dušená zelenina, pečené brambory kořeněné, bramboráčky, guláše, pečená vepřová žebra s česnekem, kuřecí závitky s brusinkou v anglické slanině, grilované kuřecí paličky.

Se skladbou večeře a množstvím vám pomůžeme a doporučíme další aktuální jídla – dle sezónních možností, novinky, podle složení vašich hostů (věková skupina, pánská či dámská společnost, společenská příležitost – svatba, oslava výročí a podobně).

Nápoje: při velkém banketu (oběd i večeře) doporučujeme na nápoje počítat cca 200 Kč na osobu.
Minerálky Mattoni a Aquilla 18,-
Kofola 3,- za 1 dl
Coca cola, Tonic 28,-
Granini džus 26,-
Káva espreso 20,-
Pivo točené Plzeň 12° 0,5 l za 30,-, Radegast 0,5 l (Gambrinus) 23,-
Víno bílé 130 Kč/1 litr, víno červené 150 Kč/1 litr.
Víno (vinné sklepy Valtice) 0,7 litru za 120–200 Kč

Cenovou kalkulaci a předpokládanou cenu vaší hostiny vám následující den sdělíme e-mailem nebo telefonicky

Poznámka:
Při pobytu v restauraci cca 10 hodin, oběd, večeře, pití, nájem, je celková cena cca 800 na osobu.

Informace o alergenech přítomných v potravinách dle směrnice 1169/2011 EU vám sdělíme na požádání.

Restaurace Alfa, vedoucí Monika Svízelová, telefon 731 656 919
www.hskm.cz
email: Alfa@hskm.cz



Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Gastro Kroměříž 2018
13.03.2018
Ve dnech 22. – 23. 3. 2018 se v prostorách společenského sálu Střední školy hotelové a služeb v Kroměříži uskuteční 7. ročník gastronomické soutěže s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2018.
Strava pro naši mysl
15.02.2018
Ve dnech 5. – 9. 2. 2018 se studenti a pedagogové naší školy zúčastnili mezinárodního projektového setkání Erasmus+ s názvem Feeding Our Minds (Strava pro naši mysl) v chorvatském Daruvaru. Jednalo se o první z pěti setkání,
Projekt EQAVET – Senior 50+
11.02.2018
Střední škola hotelová a služeb Kroměříž se zapojila do Pilotního ověřování programu
Naši cukráři slavili další úspěch
08.02.2018
Mimořádným úspěchem skončila pro SŠHS Kroměříž soutěž odborných dovedností oboru cukrář junior „O Priessnitzův dortík“. V nádherném prostředí Priessnitzových léčebných lázní se ve středu 31. ledna 2018 konal již 14. ročník této soutěže, kterou pořádala
Olympiáda v anglickém jazyce
04.02.2018
Dne 23. 1. 2018 proběhlo školní kolo olympiády v anglickém jazyce. Soutěžilo 15 studentů 1. – 3. ročníku a své znalosti si procvičili v konverzaci na vylosované téma a popisu obrázku. Hodnotil se také poslech a porozumění čtenému textu, jakož i použití gramatických struktur v textu.
Kroměřížská koktejlová soutěž
30.01.2018
Ve středu dne 31. ledna 2018 se uskuteční ve společenském sále Střední školy hotelové a služeb pod záštitou České barmanské asociace zastoupené panem Radkem Poláčkem 19. ročník Kroměřížské koktejlové soutěže.
Gastro Junior Brno 2018 – Bidfood Cup
27.01.2018
24. ročník národního kola soutěže Gastro Junior Brno 2018 – Bidfood Cup byl v letošním roce ojedinělý tím, že kromě soutěžících v oboru Kuchař, Cukrář a Číšník se účastnili poprvé i studenti oboru Barista a Barman. Naše škola vytvořila tříčlenné
Předvánoční zájezd do Vídně
10.01.2018
Studentská firma HAMADI žáků 3.F přišla s další akcí. Žákům naší školy jsme nabídli poznávací zájezd do hlavního města Rakouska, Vídně.
© 2018 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz