úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod » Soutěže
tisk

Soutěže

Vyhlášení soutěží a přehlídek ve školním roce 2014/2015

Porada vedení Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy projednala dne 10. července 2014 materiál Vyhlášení soutěží a přehlídek ve školním roce 2014/2015, č. j. MSMT-6 356/2014-7. Seznam soutěží je zveřejněn ve Věstníku MŠMT č. 8 a obsahuje informace o jednotlivých soutěžích, soutěžní kategorie, termíny a kontakty na organizátory. Výše dotací na vybrané soutěže a přehlídky obsažené v tomto seznamu na rok 2015 bude zveřejněna v lednu 2015 (v návaznosti na schválení rozpočtu MŠMT).
  • B 78 Gastro Kroměříž Tescoma Cup 2015 (4. ročník) – gastronomická soutěž v kategoriích kuchař junior (do 19 let), kuchař senior (starší 19 let), cukrář junior, barista Ú (19. – 20. 3. 2015) Kontaktní adresa: Ing. Eva Kočířová, SŠ hotelová a služeb Kroměříž, Na Lindovce 1463, 767 00 Kroměříž, tel. 573 504 603, e-mail: eva.kocirova@hskm.cz, www.hskm.cz
  • B 83 Gastro Mánes (9. ročník) – soutěž dvoučlenných družstev žáků se speciálními vzdělávacími potřebami v kuchařských dovednostech, 1. – 3. ročník SŠ – OU Ú (15. 4. 2015)
  • B 84 Sladké opojení (11. ročník) – soutěž žáků učebního oboru Potravinářská výroba 29-51-E/01(cukrářské práce), 1. kat. - dvoučlenná družstva 1. - 3. ročníků SŠ/OU (15 – 19 let) Ú (14. 5. 2015) Kontaktní adresa u soutěží B 83 - B 84: Mgr. Svatava Mlčochová, SŠ hotelová a služeb Kroměříž, Na Lindovce 1463, 767 01 Kroměříž, tel. 573 504 589, e-mail: svatava.mlcochova@hskm.cz, www.hskm.cz
  • C 12 Jezdecké závody „Pohár města Kroměříže“ (18. ročník) – kategorie: junioři, mladí jezdci, muži, ženy Ú (21. 6. 2015) Kontaktní adresa: Bc. Blanka Zavadilová, SŠHS Kroměříž Pionýrská louka, Na Lindovce 1463,767 01 Kroměříž, tel. 573 504 520, e-mail: blanka.zavadilova@hskm.cz, www.hskm.cz
  • C 13 Kroměřížská juniorská koktejlová soutěž (17. ročník) – gastronomická soutěž – barman (kat. junior CLASSIC, FLAIR), mistr kávy (junior, profi) Ú (10. 2. 2016) Kontaktní adresa: Mgr. Ivana Hašová, SŠ hotelová a služeb Kroměříž, Na Lindovce 1463, 767 01 Kroměříž, tel. 573 504 611, e-mail: Ivana.hasova@hskm.cz, www.hskm.cz
  • C 29 Moravský pohár (13. ročník) - soutěž v cukrářských dovednostech (zhotovení slavnostního výrobku), pro 1. - 3. ročník oboru cukrář, Ú (14.4. - 16.4.2015) Kontaktní adresa: Ing. Eva Kočířová, HŠ Kroměříž, Na Lindovce 1463, 767 01 Kroměříž, tel. 573 504 603, e-mail: eva.kocirova@hskm.cz, www.hskm.cz

Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Hamadi ukázala své kvality
06.12.2017
Studentská firma Hamadi ze třídy 3. F předvedla výbornou práci. Byla oslovena managementem americké společností Smiths Medical
Posezení v Libosvárech
02.12.2017
Dne 2. 12. 2017 v Libosvárech, malé vesničce nedaleko Bystřice pod Hostýnem, uspořádaly místní seniorky posezení.
Studentská firma 1. D ConFirm na výbornou
26.11.2017
Dne 20. listopadu 2017 se v Domě kultury v Kroměříži uskutečnilo předvánoční setkání neziskových organizací, které pořádal Městský úřad, jako poděkování za dosavadní činnost.
Eliteam a jeho první akce!
15.11.2017
První úspěšnou akci má v letošním školním roce za sebou studentská společnost třídy 3. E Eliteam.
Kvalita potravin nás zajímá!
09.11.2017
Dne 7. listopadu 2017 jsme na naší škole přivítali paní europoslankyni MUDr. Olgu Sehnalovou. Její přednáška byla o práci v Evropském parlamentu. Nejvíce nás ale zajímalo téma dvojí kvality výrobků, zejména potravin a nekalé praktiky obchodníků. Tomuto
Třídní schůzky ve školním roce 2017/2018
01.11.2017
24. 11. 2017 15:00 informace pro rodiče ve společenském sálu, po ukončení
Pěstuj planetu – Světový den potravin 2017
25.10.2017
V letošním roce se SŠHS Kroměříž opět zapojila do kampaně „Pěstuj planetu“ a oslavila Světový den potravin. V naší hotelové restauraci studenti s vyučujícími připravovali menu z dýně, např. dýňovou polévku, zelí, placky a dýňový
Projekt praktický týden
17.10.2017
Podpora všeobecného, exekutivního a praktického vyučování žáků v gastronomii – praktický týden
© 2017 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz