úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod » Soutěže
tisk

Soutěže

Vyhlášení soutěží a přehlídek ve školním roce 2014/2015

Porada vedení Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy projednala dne 10. července 2014 materiál Vyhlášení soutěží a přehlídek ve školním roce 2014/2015, č. j. MSMT-6 356/2014-7. Seznam soutěží je zveřejněn ve Věstníku MŠMT č. 8 a obsahuje informace o jednotlivých soutěžích, soutěžní kategorie, termíny a kontakty na organizátory. Výše dotací na vybrané soutěže a přehlídky obsažené v tomto seznamu na rok 2015 bude zveřejněna v lednu 2015 (v návaznosti na schválení rozpočtu MŠMT).
  • B 78 Gastro Kroměříž Tescoma Cup 2015 (4. ročník) – gastronomická soutěž v kategoriích kuchař junior (do 19 let), kuchař senior (starší 19 let), cukrář junior, barista Ú (19. – 20. 3. 2015) Kontaktní adresa: Ing. Eva Kočířová, SŠ hotelová a služeb Kroměříž, Na Lindovce 1463, 767 00 Kroměříž, tel. 573 504 603, e-mail: eva.kocirova@hskm.cz, www.hskm.cz
  • B 83 Gastro Mánes (9. ročník) – soutěž dvoučlenných družstev žáků se speciálními vzdělávacími potřebami v kuchařských dovednostech, 1. – 3. ročník SŠ – OU Ú (15. 4. 2015)
  • B 84 Sladké opojení (11. ročník) – soutěž žáků učebního oboru Potravinářská výroba 29-51-E/01(cukrářské práce), 1. kat. - dvoučlenná družstva 1. - 3. ročníků SŠ/OU (15 – 19 let) Ú (14. 5. 2015) Kontaktní adresa u soutěží B 83 - B 84: Mgr. Svatava Mlčochová, SŠ hotelová a služeb Kroměříž, Na Lindovce 1463, 767 01 Kroměříž, tel. 573 504 589, e-mail: svatava.mlcochova@hskm.cz, www.hskm.cz
  • C 12 Jezdecké závody „Pohár města Kroměříže“ (18. ročník) – kategorie: junioři, mladí jezdci, muži, ženy Ú (21. 6. 2015) Kontaktní adresa: Bc. Blanka Zavadilová, SŠHS Kroměříž Pionýrská louka, Na Lindovce 1463,767 01 Kroměříž, tel. 573 504 520, e-mail: blanka.zavadilova@hskm.cz, www.hskm.cz
  • C 13 Kroměřížská juniorská koktejlová soutěž (17. ročník) – gastronomická soutěž – barman (kat. junior CLASSIC, FLAIR), mistr kávy (junior, profi) Ú (10. 2. 2016) Kontaktní adresa: Mgr. Ivana Hašová, SŠ hotelová a služeb Kroměříž, Na Lindovce 1463, 767 01 Kroměříž, tel. 573 504 611, e-mail: Ivana.hasova@hskm.cz, www.hskm.cz
  • C 29 Moravský pohár (13. ročník) - soutěž v cukrářských dovednostech (zhotovení slavnostního výrobku), pro 1. - 3. ročník oboru cukrář, Ú (14.4. - 16.4.2015) Kontaktní adresa: Ing. Eva Kočířová, HŠ Kroměříž, Na Lindovce 1463, 767 01 Kroměříž, tel. 573 504 603, e-mail: eva.kocirova@hskm.cz, www.hskm.cz

Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Závěrečná tisková zpráva GKM 2019
19.03.2019
Závěrečná tisková zpráva GKM 2019
Gastro Kroměříž 2019 online
15.03.2019
Dnes, v pátek 15. 3. 2019, v 8:00 hodin proběhlo slavnostní zahájení 8. ročníku gastronomické soutěže s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Gastro Kroměříž 2019
14.03.2019
Dne 15. března 2019 se v prostorách společenského sálu Střední školy hotelové a služeb Kroměříž uskuteční 8. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie s mezinárodní účastí Gastro Kroměříž 2019.
Projekt IREAS – Podpora vzdělávání žáků v gastronomii
08.03.2019
Dne 6. 3. 2019 žáci 2. A absolvovali workshop na téma zdravá výživa. Všichni zúčastnění získali informace o energetické hodnotě potravin, výživových doporučeních a také jaký vliv má složení stravy na zdravotní stav člověka a jak ovlivňuje jeho výkonnost.
Pokračovací kurz carvingu v thajském stylu v Kroměříži
01.03.2019
Již podruhé se sešli 21. a 22. února 2019 žáci naší školy a žákyně ze Střední školy Charbulova z Brna na POKRAČOVACÍM KURZU CARVINGOVÉ AKADEMIE, tentokrát zaměřeném na thajský styl.
Projekt Edison 2019 na SŠHS Kroměříž
23.02.2019
I v letošním roce se hotelová škola zúčastnila Projektu Edison. Stážisté ze zahraničních univerzit navštěvují školy v České republice a seznamují naše studenty s kulturou jejich zemí.
Projekt IREAS – Podpora vzdělávání žáků v gastronomii
23.02.2019
Dne 20. 2. 2019 žáci 2. A absolvovali workshop na téma pracovněprávní vztah a finance.
Barmanský kurz
22.02.2019
Základní barmanský kurz České barmanské asociace, z.s.ve dnech 11. – 15. 03. 2019
© 2019 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz