úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod » Základní informace » Projekty » Kvalita
tisk

Kvalita


Kvalita 1 - nová závěrečná zkouška

Pilotní ověřování jednotného zadání závěrečné zkoušky ve vybraných oborech

Ve školním roce 2004/2005 proběhlo ve spolupráci s Národním ústavem odborného vzdělávání pilotní ověřování jednotného zadání závěrečné zkoušky v oborech:

  • 29-54-H/002 Cukrář - výroba
  • 65-52-H/001 Kuchař

Ve školním roce 2005/2006 proběhlo ve spolupráci s Národním ústavem odborného vzdělávání pilotní ověřování jednotného zadání závěrečné zkoušky v oborech:

  • 29-54-H/002 Cukrář - výroba 26 absolventů
  • 65-52-H/001 Kuchař 22 absolventů
  • 29-53-H/001 Pekař 9 absolventů
  • 41-52-H/001 Zahradník 5 absolventů

Zástupci školy jsou členy všech pracovních týmů. Podíleli se na projektové přípravě jednotného zadání závěrečných zkoušek a připravili jednotné zadání. V uvedených oborech proběhly závěrečné zkoušky podle pilotního ověřování a absolventi obdrželi vedle výučních listů i certifikáty v rámci řešení systémového projektu ESF KVALITA I, směřujícího k reformě závěrečné zkoušky, k sjednocení výsledků vzdělávání žáků v daném oboru a k souladu odborné přípravy absolventů s požadavky praxe.

Vedoucím týmů projektů oborů 29-54-H/002 Cukrář - výroba, 65-52-H/001 Kuchař a 29-53-H/001 Pekař byl pan Pavel Pešek - ZŘ pro odborný výcvik. Vedoucím týmu projektu oboru 41-52-H/001 Chovatel koní a jezdec a Zahradník byla paní Blanka Janoštíková. Členy týmů byli odborní učitelé a učitelé odborného výcviku, v průměru asi 6 pedagogů v každém týmu. Celkem bylo zapojených 25 pracovníků školy.


Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Reprezentační ples SŠHS 2019
17.12.2018
Rádi bychom Vás pozvali na ples školy, který se bude konat 11.1.2019 od 20:00 hodin ve společenském sále. Ples se nese v tématu "Na křídlech andělů". Vstupenky lze zakoupit každou středu a pátek v zelené (budova Pavlákova). Vždy od 14:00 do 16:00.
PROJEKT IREAS - workshop exotické ovoce
12.12.2018
Žáci oboru kuchař – číšník třídy 2 A se v rámci projektu Ireas – Podpora všeobecného, exekutivního a praktického vyučování žáků v gastronomii dozvěděli spoustu informací o významu a využití exotického ovoce v gastronomii. V průběhu workshopu
Barmanský kurz
12.12.2018
Ve dnech 26. – 30. 11. 2018 se na Střední škole hotelové a služeb uskutečnil Základní barmanský kurz pro studenty naší školy, kteří mají zájem dále prohlubovat znalosti a dovednosti v oblasti nápojové gastronomie. Tento kurz probíhal formou výuky lektorů
Baristický kurz
12.12.2018
Ve dnech 10. 12. – 11. 12. 2018 proběhl na Střední škole hotelové a služeb Základní kurz Barista junior, který vedl lektor CBA Tomáš Zahradil. Kurz byl zaměřen
Pokračovací kurz carvingu v Kroměříži
10.12.2018
Ve dnech 6. a 7. prosince 2018 se na naší škole konal POKRAČOVACÍ KURZ CARVINGOVÉ AKADEMIE
Přednáška o levném cestování
08.12.2018
V pondělí 3. 12. 2018 si studentská firma Travel&meeT třídy 3. E pozvala známou cestovatelku Hanu Machalovou, která si pro studenty hotelové školy připravila velmi poutavou přednášku o levném a strategickém cestování. Přednáška začala v 10:00 ve velkém
Francouzská kuchyně
04.12.2018
V úterý 27. 11. 2018 se uskutečnila na hotelové restauraci francouzská kuchyně. Akce oficiálně probíhala od 11:30 do 15:00. Samotné přípravy trvaly mnohem déle. Tato akce byla zároveň praktickou maturitní zkouškou dvou žákyň třídy 4. F
Vánoční krmení koní
04.12.2018
na Štědrý den 24. 12. 2018
© 2018 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz